Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Okurlarımızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan mesajlar geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum.
sabah.com.tr 14 Ocak 2015'te yeni tasarımıyla okurlarımızın beğenisine sunuluyor. Site ekibini kutluyorum.
Ayrıca son aylarda özellikle galeriler ve maddi hatalar nedeniyle okurlarımızdan gelen şikayetlerin azalması nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum.
Hayri Öcal adlı okurumuzun talebi şöyle: "Hafta içi çalıştığım için gazetenizi hafta sonlarında okuyorum. O günlerde de evden çıkıp gazete almak zor oluyor. Sadece hafta sonları için bir abonelik kampanyası düzenlerseniz ilk aboneniz ben olmaya hazırım."
İlker Oruçoğlu adlı okurumuz dil konusunda uyarmış: "Kış aylarının olmazsa olmazı, bereketi, doğanın temizliği sevimli kar tanelerinden lütfen ama lütfen 'beyaz esaret', 'beyaz felaket' gibi tamlamalarla söz etmeyelim."
İki okurumuz 4 Ocak tarihli uçak kazası haberi konusunda tepki göstermiş. Mehmet Kelebek, 'Kokpitte Panik' üst başlığına itiraz etmiş. Habip İskender ise: "Başlıkta THY uçağının camının havada patladığını yazıyorsunuz. Haberin içeriğinde ise camın çatladığını yazmışsınız.
Çatlamakla patlamak aynı şey mi" demiş.
Selim Kayaoğlu, Sarıkamış Şehitleri İçin Saygı Yürüyüşü (04.01.2015) haberindeki fotoğrafların güncel olmadığını, yıllar önce çekilmiş fotoğrafların kullanıldığını tespit edip gazeteyi ayıplamış.
Bir de övgüye yer verelim. Murat Çevik: "Yıllardır okumaktan büyük zevk aldığım gazetenizin gündemi doğru, tarafsız ve açık bir şekilde analiz etmesi, köşe yazarlarının kalitesi ve kamuoyu oluşturma gücü bizi gazetenizi devamlı şekilde takip etmeye itiyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA