Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Mehmet Tereci: "Bugünkü Sabah gazetesinin ekonomi sayfasında (15.06.2015, s. 8) şeker ve buğday fiyatlarını göremedik. Emre Belözoğlu elleriyle kapatmıştı. Meraklıları için iyi olmamıştır bu."
Cavit Erdem: "Batmobil Görücüye Çıktı başlıklı haberde "Filmde Batman'i canlandıracak Zack Snyder de etkinliğe katıldı" demişsiniz. Snyder filmin yönetmeni. Batman'i Ben Affleck canlandırıyor."
Muhittin Bayram: "Tarihe Işık Tutan İstanbul Fotoğrafları isimli bir foto galeri hazırlamışsınız. Galeride kullandığınız bütün fotoğraf ve cümleleri @istanbulkabusu adlı Twitter hesabımdan almışsınız. En azından nereden aldığınızı yazmanız gerekirdi."
Ahmet Gül: "Borsa sayfanızı geliştirmenizi istiyorum. En azından çoklu hisse yükselendüşen tablosu yapın."
Levent Karadeniz: "31.05.2015 tarihli Pazar gazetenizde Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral'in adının üzerine yanlış fotoğraf basmışsınız. Kontrol etmek bu kadar zor mu?"
Mehmet Keske: "Daha toplu sözleşme bile yapılmadan Müjde! Maaşlar Zamlanıyor diye başlık atmışsınız. Bu başlığı sözleşme imzalanınca kullansanız daha doğru olmaz mı?"
Rüstem Erol: "Fenerbahçe'de Yeni Hoca İmzayı Attı diye bir haber var. Tıklıyorsun. Üç satırlık bir haberi öğrenmek için bütün fotoğrafları görmemiz mi gerekiyor? Eskiden bu tür haberleri yaptığınız vakit altta 'tümünü göster' ibaresi olurdu ve ben orayı tıklayıp habere göz gezdirirdim ama şimdi resmen işkence yapıyorsunuz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA