Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Haftanın Notları

Serkan Ali Özmen, Murat Avcı, Muhammed Siraç Teken ve daha birçok okurumuz sabah.com. tr'de yayımlanan Bu Bir Dramdır başlıklı foto galeride galiz küfürler içeren mesajların bulunduğunu belirtip şikayet ettiler. Sosyal medyadaki dram konulu ironik gönderilerden derlenmiş bir haberdi bu. Nazan adlı okurumuz "Arkadaşlar, bu küfürler size yakıştı mı? Genç kızlar okuyor bu haberleri. Sigarayı bile mozaikleyen, Kemal Sunal'ın filmlerindeki hayvan isimlerini bipleyenler bu yazıları okumadan mı haber yapıyor" diye sordu. "Hemen kaldırın bu haberi" diyenler de oldu, "Özür dileyin" diyenler de. sabah.com. tr Genel Yayın Yönetmeni İsa Tatlıcan'la görüştüm. Söz konusu cümlelerin editörlere değil sosyal medya kullanıcılarına ait olduğunu ve 'caps'lerin de kısa bir süre içerisinde fark edip yayından kaldırıldığını söyledi. "Bu konuda hassasiyet gösterdiğimizi ve göstermeye devam edeceğimizi okurlarımızın bilmesini isteriz" dedi.

İsa Tatlıcan'a aktardığım bir diğer şikayet Deniz Sezgin'e aitti: "PKK Operasyonunu Eleştiren Profesöre Büyük Tepki haberinizde adı geçen Ayşe Hür'ün tarih profesörü olduğunu belirtmişsiniz ama kendisinin doktorası bile yoktur. Profesör ya da akademisyen değildir, kendisini araştırmacı- yazar olarak lanse eder." İsa Tatlıcan söz konusu haberin de durumun fark edilmesi neticesinde düzeltildiğini ifade etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA