Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Leyla Havacı: "Haberinizde bazı şahısların telefon numaralarını açıkça vermişsiniz. Buna hakkınız yok."
NOT: Daha fazla mahremiyet ihlaline yol açmasın diye haberin başlığını açıkça vermedim. Okurumuz haklı. Haberin metninde olmasa da, paylaşılan bir mahkeme evrakı görselinde numaralar açıkça verilmiş."
Seyhan Uzunpınar: "Bunlar da Oyuncu Gardiyanlar haberinizde olduğu gibi, haberlerinizde gardiyan kelimesi yerine infaz ve koruma memuru kavramını kullanırsanız seviniriz. Gardiyan kelimesi genel olarak kötü bir algı oluşturuyor, toplum içindeki memur imajını zedeliyor, ailesel ve çevresel hayatta bazı olumsuz bakışlara neden oluyor.
Erdem Ersöz: "İnternet sitenizdeki günlük burç yorumlarında ciddi sıkıntılar var. Daha önce tarih yoktu, hangi yorum ne zamana ait bilinmiyordu. Şimdi tarih var ama yorum önceki güne ait. Yakışmıyor."
Volkan Ender: Sabah okuru olarak Ankara ekinde haftalık sosyal ve kültürel faaliyetlerin yayınlanması çok önemli bir konu. Olduktan sonra haber yapmak kadar olmadan önce haber yapsanız insanlar da kendi hayatlarını buna göre koordine etme ve plan yapma fırsatı bulabilir. Bir de ne, ne zaman, nerede olacak; bunları daha açık yazarsanız sevinirim. Bazen şöyle haberler oluyor: Avusturya sirki ya da bir müzikal Ankara'ya geliyor, beş gün boyunca sahne alacak. Ama haberde nerde, saat kaçta olacağı bilgisi yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA