Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İşte cevap bekleyen sorular...

* Proje 762 mahallede eşzamanlı uygulanmış mıdır? Birden fazla koyteyner yerleştirilmesi gerekli olan mahalleler var mıdır?
* Reklam karşılığı tedariği hedeflenen bu projeye katılım için, katılımcı firmalarda aranan yeterlilik kriterleri nelerdir?
* Bu yeterlilik doğrultusunda bir ihale açılmış mıdır? Kimler ihaleye katılmıştır?
* Reklam iştigal konusu ile arama-kurtarma faaliyetleri tamamen farklı uzmanlık alanlarıyken böyle hayati bir proje nasıl reklam kapsamına dahil edilmiştir?
* Konulduğu varsayılan bu konteynerlerin her birini içinde şartnamede sözü edilen malzemeler yer almakta mıdır, kontrol ve bakımdan geçmekte midir?
* Reklam panoları yerleşecek bölgelere hangi makam, hangi standartlara göre izin vermiştir? Zira pano yerleşimleri trafiği aksatmakta, görüşü kapatmaktadır. Bu konularda il trafik komisyonu ve UKOME onayları alınmış mıdır?
* Reklam panoları hali hazırda kaç adettir ve toplamda kaç adet olacaktır? Bu panoların yer alacağı resmi yerleşme listesi nedir?
* Panolar günde kaç saat elektrik kullanmaktadır?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA