Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İSTANBUL PLATFORMU

İGDAŞ'tan açıklama

* Bahçeköy, Zekeriyaköy, Uskumruköy ve Kilyos'a doğalgaz ulaştırılması için uygulanabilecek tek güzergâh; HacıosmanbayırıBahçeköy arası çekil hattının çekilmesi ile mümkün olmaktadır. Çalışmalara başlanmadan önce Orman Bölge Müdürlüğü ve Bahçeköy Belediyesi'nden müsaade alınmıştır. Bu güzergâh yaklaşık 4.500 metredir. Yolun geniş olan kesimlerinde trafik iki şeride düşmüş bu nedenle çalışmalar vatandaşlarımızın uzun süre beklemelerine neden olmuştur. Yol güzergâhında elektrik aydınlatmasının olmaması nedeniyle tepkileri bertaraf etmek için can ve mal emniyeti de göz önünde bulundurularak trafiğe kapatılması kararı alınmıştır.
Yol trafiğe kapatılmasaydı günlük ortalama hızımız 60 metre olacak ve 75 günde tamamlanabilecekti. Hacıosmanbayırı-Bahçeköy arası mesire yeri olarak kullanıldığı için 75 günlük sürenin problem olacağı görülmüş ve yolun 30 gün süre ile kapatılarak hattın kısa sürede tamamlanması hedeflenmiştir. Çalışma yapılarak 20 günde tamamlanmış ve yol 19 Nisan'da trafiğe açılmıştır.
Levent TÜFEKÇİ
İGDAŞ Genel Müdürü

* Bütün büyük şirketler performans değerlendirmeleriyle hizmet kalitelerini ölçerken İstanbul belediyeleri ne yapmaktadır merak ediyorum. Yerel seçimlerin üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçti, AK Partili belediyeler vaat ettiklerinin yüzde kaçını gerçekleştirebildi. Başkanlar uyuyor mu? Bu belediyelerin performans değerlendirme politikaları yok mu?
Aylin TİTİZ

* Kilyos yolundaki problemi yazdınız. Bir senedir SarıyerZekeriyaköy'de oturuyoruz ve bu sorun hep devam ediyor. Sormak isterim. Sarıyer Belediye Başkanı yapmış olduğu işten memnun mudur acaba? Esnafın ne durumda olduğunu kimse fark etmiyor mu? Aynı yerler neden sürekli kazılıp, tekrar kapatılıyor? Bu tekrar edilen işlerin paraları kimin cebinden çıkıyor?
Zeynep ERİMİŞ

* Fenerbahçe-Caddebostan arasında bulunan Dalyan Parkı'nda yeniden başlayan düzenlemelerden bahsetmek istiyorum. Geçen yıl düzenlenen bu park hallaç pamuğu gibi atıldı, birkaç yıl önce yenilenen aydınlatma direkleri pırıl pırıl durumdaydı, şimdi sökülen lambalar kırılarak yere atılıyor.
Yeniden direkler dikilecekmiş!... Sevgili Mahmut Bey, paraları verenler olarak soruyoruz bunun hesabını kim verecek.
Ali ESER

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA