Türkiye'nin en iyi haber sitesi

MAHMUT ÖVÜR

Genel sekreter yine Evren

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Ramazan Evren'in görevine devam edip etmeyeceği son ayların en çok tartışılan konusuydu.
Kulislerde 21 Haziran'da görevi sona erecek olan Evren'in ataması yapılmazsa yeniden üniversiteye döneceği konuşuluyordu. Dahası bu konuda, İştirakler Daire Başkanlığı'ndan Genel Sekreter Yardımcılığı'na atanan Mihmail Mangan'ın ismi geçiyordu.
Nihayet, beklenen imza atıldı. Genel sekreter Prof. Dr. Ramazan Evren'in görev süresi bir yıl uzatıldı.
Peki aylardır bu konuda konuşulanlar sadece spekülasyondan mı ibaretti?
Üst düzey bir bürokrat anlatıyor: "Hayır spekülasyon değil ciddi bir gerginlik vardı. Prof. Dr. Ramazan Evren'in genel sekreterliğinin onaylanması Ankara'nın Mangan'a isyanıdır. Ankara önce istedi ama hayalleri boşa çıktı."
Başkan Topbaş'ın attığı imzayla bu gerginlik ve spekülasyonlar nihayet sona erdi.
Ve Büyükşehir bürokrasisi rahat bir nefes aldı.
Dileriz, Genel Sekreter Prof. Dr. Ramazan Evren'in görev süresinin bir yıl uzatılması İstanbul için hayırlı olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.