Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

THY Kanada'ya uçmalı!

Geçtiğimiz günlerde yer verdiğimiz 'THY Kanada'ya neden uçmuyor?' başlıklı yazımızla ilgili Kanada'dan ve Kanada'ya sıkça gidip gelen ama burada yaşayan pek çok okurdan mail aldım. Kimisi aktarmalı uçuşlardan yakınıyor, kimisi seslerini duyuramadıklarından...Söz şimdi onlarda...
***

Kanada'ya sürekli gidip gelen biri olarak gerek buradan Kanada'ya giden, gerekse Kanada'da ki çevrem ve oradaki Türkler Türkiye'den Kanada'ya direkt uçuşların başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Sizin de dediğiniz gibi sadece oradaki Türkler değil, Ortadoğu ve Güneydoğu Asya'daki milletler de Türkiye'den direkt uçuşların başlaması halinde Avrupa yerine, Türkiye üzerinden aktarma yapmayı tercih edecek.
Fatih Sağman/İstanbul

Bu konu hep ihmal edildi. Bunun cezasını da biz Kanada'da yaşayan Türk'ler çekiyoruz. Son örnek: Bir süre önce eşim Türkiye'ye gitti. Lufthansa uçağı Toronto'dan geç kalkınca Frankfurt bağlantılı uçak kaçmış oldu. 8 saat bekledikten sonra Türkiye'ye varabildi. Direkt uçak olsaydı veya aynı uçak bir duruştan sonra tekrar yoluna devam etseydi böyle bir durum olmayacaktı. THY Genel Müdürlüğü'ne duyurulur.
Mehmet Pehlivan/Toronto, Kanada

***
Eşimle yılda 2 defa aktarmalı olarak Montreal'e (Kanada) uçuyoruz. 2 çocuğumuz orada yaşıyor. Montreal'in müthiş bir yolcu potansiyeli var. Sadece Montreal'de 80 bin Türk yaşıyor. THY'nin bunu değerlendirmesi lazım. Ben THY Genel Müdürlüğü'ne daha önce 5 kez mail attım ama bir cevap dahi vermediler.
Abdullah Yaylı/Isparta

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA