Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Kemal Aydın'ın hamisi Demirel mi?

AK Parti'nin kapatılma davası yerel seçimleri ikinci plana itse de kulislerin hareketlenmesini engellemiyor. Özellikle büyük kentlerde yoğun bir kulis çalışması sürüyor. Başkan adayları "en iyi benim" diyebilmek ve liderin gözüne girebilmek için her yola başvuruyor.
Bazen de hiç akla gelmeyen etkili isimler devreye sokuluyor. Özellikle de büyük kentlerin gözde semtleri için. Alın İstanbul'un Bakırköy ilçesini...
CHP'nin geçen dönem rahat kazandığı Bakırköy Belediye Başkanlığı için bu dönem kıran kırana bir adaylık çekişmesinin yaşanacağı konuşuluyor. Mevcut Başkan Ateş Ünal Erzen'e gidici gözüyle bakılsa da Baykal'la ilişkisinin hala güçlü olması önemli.
Diğer iki isme gelince, Biri eski DSP'li yeni CHP MYK Üyesi Erdoğan Toprak diğeri de Anavatan'dan CHP'ye geçen Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın ...
Elbette zulada bekleyen sürpriz isimler de çıkabilir. Ama Kemal Aydın'ın hamiliğini 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yaptığının kulislerde konuşulması şansını bir hayli artırıyor.
Tabii Bakırköy'de CHP'nin rahatlığının sürüp sürmeyeceği biraz da AK Parti'nin nasıl bir aday koyacağına bağlı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA