Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

DP patinaj yapıyor

Meclis'teki kavgalar, siyasetin yükselen gerilimi seçim startının verildiği biçiminde yorumlanıyor. Gerçekte de seçime çok fazla kalmadı. Bir yıl sonra seçim sathında olacağız.
Bu noktada en ilginç durumda olan parti DP... Eski merkez sağın iki partisini birleştirerek büyük vaatlerde bulunan DP'den bugünlerde pek ses çıkmıyor. Dahası DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk yerini genç birine bırakacaktı henüz bırakmadı.
"Ciddi para bulunacak" sözü verilmişti, bulunamadı. Sorun yok denildi, son İstanbul toplantısında DP'lilerle Anavatanlıların kavgası genel başkanın önünde yaşandı. O da yetmedi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Anavatanlıların toplu üye olamayacağı, tek tek üye olmaları gerektiği kararını verdi. Bu gelişme zaten gönül kırıklığı yaşayan Anavatanlıları hepten çökertti. Bursa'nın Osmangazi ilçe yönetimine ise kayyum atandı. Anketler de parlak olmayınca DP'liler kulislerde şu beklentiyi dile getirmeye başladı:
"Seçim yaklaşıyor. Bu saatten sonra tek şansımız, Demirel'in kolları sıvayıp otobüsün üstüne çıkması..."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA