Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Cindoruk'u çileden çıkardılar!

DP'nin içi çok karışık diye biliyorduk ama bu kadar karışık olduğu beklenmiyordu. Geçen hafta yapılan GİK toplantısında yaşananlar herkesi şaşırttı.
Bir üyenin, "Teşkilatlarda rahatsızlık var, bunu ele alalım" önerisine DP Genel Başkanı Cindoruk'un karşı çıkması bile işe yaramadı ve oylama yapılıp kabul edildi.
Oylamadan sonra ise Gökberk Ergenekon'a yakın bir üye bu kez Cindoruk'u hedef alarak, "Siz mayısta genel başkan seçimsiz kongre yapacakmışsınız? Bu nasıl olacak?" deyince Cindoruk'un cevabı bir hayli sert oldu:
"İyi ya kongre yaparız sizden de kurtuluruz…"
Bu sert sözler üzerine araya giren bir üyenin, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'u partiyi CHP çizgisinde tutmak ve ittifak yapmayı düşünmekle suçlaması bardağı taşıran damla oldu. Ve Cindoruk toplantıyı terk etti.
Kulislerde konuşulanlara göre Cindoruk'un şoförünün bulunmaması devreye giren Mesut Yılmaz'ın işini kolaylaştırdı ve Cindoruk yeniden toplantıya döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA