Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Sandıklar İnternette Açılıyor'

Pazar günü seçim heyecanını herkes yaşayacak ama en yoğun olarak medya yaşıyor bu heyecanı... Kim nasıl yansıtacak, ilk bilgileri, ilk ipuçlarını kim verecek hep merak ediliyor. Bu yüzden de televizyonlar, gazeteler ve radyolarda büyük bir hazırlık var. Ama yeniçağın iletişim aracı internetin şansı çok daha yüksek... Bu şansı iyi değerlendiren haber siteleri de ciddi hazırlık içinde... Bu konudaki öncülüğü de Milli Takım'ın da sponsoru olan TTNET yapıyor.
TTNET, Tivibu Web, Tivibu Cep ve aralarında İnternethaber, Hürhaber gibi haber sitelerinin de bulunduğu 40'ı aşkın internet sitesinden 12 Haziran genel seçim sonuçlarını canlı olarak yayımlayarak bir ilke imza atacak. "Sandıklar İnternette Açılıyor" sloganıyla yola çıkan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz iletişimdeki bu büyük hizmeti şöyle özetliyor: "Başta 6 milyonu aşkın TTNET ADSL abonesi olmak üzere tüm Türkiye'nin internet altyapısı üzerinden erişilebilecek Tivibu Seçim Online, şu ana kadar Türkiye'de gerçekleştirilmiş, web ve cep üzerinden canlı olarak yayınlanacak en kapsamlı program. Bu programla anında seçim sonuçlarına ulaşmak mümkün..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA