Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Karayolları 'çalışıyor' ama...

Birkaç gün önce günü birliğine Ankara'ya gidip geldim. Geldim diyorum ama gelirken yol tamiratı nedeniyle çektiğimiz çileyi anlatmalıyım.
Saat gecenin 02.30'u. İzmit, Körfez'e geldiğimizde TEM Otoyolu'nun kilitlendiğini, arabaların hareket etmediğini gördük. Hiçbir uyarı işareti olmadığından, kaza olduğunu düşündük. Yoksa bu saatte bu kadar trafik olur mu... Bir süre bekledikten sonra, yan yollardan eski İstanbul yoluna geçtik.
Biraz rahatlamıştık ki, TEM trafiğinin oraya verildiğini ve oranın da kilitlendiğini gördük. Yine bir işaret yok. Kamyon şoförlerinden durumu öğrenmeye çalıştım. Meğer TEM'de 5-6 kilometrelik bir alanda tamirat yapılıyormuş. Olabilir tabii. Ancak Karayolları bu işi yaparken neden bir uyarı levhası koymaz? Neden insanları önceden uyarmaz? Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın karayollarında "devrim" niteliğinde işler yaptığını biliyoruz ama bu büyük işleri küçük ihmallerle gölgelemek yazık olmuyor mu?
Karayolları yönetiminde insana hizmet için yol yapan bir akıl var ama o yoldan geçen insan önemsenmiyorsa bu işte bir gariplik yok mu?


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA