Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

"Gürsel Tekin taraf değil"

CHP İstanbul il seçimleriyle ilgili tarafların düzeltildi netleştiğini yazınca itirazlar geldi. En yoğun itirazı da Gürsel Tekin'in çevresi yaptı. Onlara göre Tekin, eski siyasi aktörlerle birlikte hareket etmiyor.
Şaşırdık ama böyle deniyorsa bize düşen bunu kayıt altına almak. Bu konuda eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi bir adım daha da ileri gidiyor ve İstanbul seçimleriyle eski-yeni ayrımının ortadan kalkacağını ileri sürüyor.
"Yeni CHP bu seçimle doğacak" diyen Sipahi iddialı bir tespit yapıyor:
"Gürsel Tekin bu seçimlerde taraf değil bunu biliyorum. Bir oyu var onu kullanacak o kadar. Ayrıca iki adayın yarışmasından daha demokratik ne olabilir? Ben kendi adıma yola mevcut il başkanı Oğuz Kaan Salıcı'yla devam edilmesi gerektiğini söylüyorum. Bu demokratik hoşgörüyü birbirimize gösteremezsek toplumu nasıl bu partide toplayacağız?". Pazar günü bu hoşgörüyü kongre salonunda göreceğiz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA