Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Fikriniz ve hayaliniz var mı?

Ankara'da, İstanbul Aydın Üniversitesi'yle Uluslararası Cumhuriyetçiler Enstitüsü ve Genç Liderler Derneği'nin düzenlediği "Siyaset Okulu" paneli vardı.
İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Banu Dalaman'ın koordinatörlüğünde düzenlenen panelde, Amerikan seçimlerinden benim sunumunu yaptığım Türkiye'nin hiç değişmeyen "Faili Meçhul Cinayetler" meselesine kadar bir dizi konu ele alındı. Siyaseti yakından izleyen biri olarak reklamcı Necdet Özkan'ın ABD seçimleri sunumu gerçekten ilginçti.
Obama'nın iki seçimini de yakından izleyen Özkan, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını yürüten ve "sakin güç" çıkışıyla ilgi çeken bir isimdi.
Şu tespiti Türkiye'de muhalefetin neden çıkış yapamadığı açından ders niteliğindeydi:
"Kendinize ait bir fikriniz, ülkenize ait bir hayaliniz yoksa kazanacağınız bir şey yok. Seçimleri liderler kazanır liderler kaybeder."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA