Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Bodrum'da Kocadon muamması

Birkaç gün önce Bodrum'un mevcut DP'li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un CHP'ye geçeceği haberleri çıktı. Teklifi CHP'ye götüren Kocadon... Aracı da Yahşi'de oturan gazeteci arkadaşı... O gazeteci CHP Saymanı Umut Oran'ı arıyor ve Kocadon'un CHP'ye geçmek istediğini söylüyor.
Randevular alınıyor ve Kocadon CHP Genel Merkezi'ndeki Oran'ın odasına gidiyor. Odaya yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın da geliyor. Ama genel sekreter Adnan Keskin gelmiyor. Sonra Kılıçdaroğlu'nun odasına çıkılıyor. Yarım saat civarında süren konuşmada Kılıçdaroğlu'nun şu minvaldeki sözleri adeta şoke ediyor:
"Daha önce bize gelmediniz. Seçim zamanı geliyorsunuz. Duruma bakacağız. Tercihimiz örgütün içinden gelen bir aday... Ama siz açık ara önde çıkarsanız düşünürüz..." Bu haberin duyulması CHP Muğla ve Bodrum örgütlerini de harekete geçirdi. Çünkü çok sayıda örgüt içinden aday var. Ayrıca Kocadon hakkında ortaya atılmış onlarca iddiadan söz ediliyor. Bu iddiaları dillendirenlerin başında da CHP'liler geliyor. CHP içinden çıkan adaylar arasında en dikkat çeken isim ise Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan.
Son bir not: Birkaç gün izin yapacağım. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA