Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Yeni Türkiye gazetesi

Önceki gün 43 yıldır yayın hayatını sürdüren Türkiye gazetesinin "değişim" gecesindeydik. Türkiye gazetesi özellikle 70'le 90'lı yıllar arasında benim gibi soldan gelenlerin pek de kapsama alanına girmeyen muhafazakâr-dindar ve milliyetçi kesime hitap eden bir gazeteydi. Görüşleri farklıydı ama hep okumaya çalıştım.
Çünkü o camianın Türkiye'nin değişimine nasıl tepki vereceğine bir ölçü olarak baktım ve hep merak ettim. Bir süre önce, Taraf gazetesinden ayrılan, daha doğrusu ayrılmak zorunda kalan çok sayıda yazar, gazeteci arkadaştan bir bölümünün oraya geçeceğini duyunca doğrusu çok umutlandım. Bu Türkiye gazetesi için devrim niteliğinde bir karardı.
Nihayet o devrimin gerçekleştiğine geçen akşam tanık oldum. Eskiyle yeninin sentezlendiği haberciliğin öne çıktığı pırıl pırıl bir gazete olmuş "yeni" Türkiye. Sahibi Mücahit Ören ve Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ı bu cesur çıkışı nedeniyle kutluyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA