Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İstanbul'un ilçelerinde öne çıkanlar

Eğilim veya temayül ya da kamuoyu yoklamaları, hangisi yapılırsa yapılsın partiler belki de ilk kez halkta karşılığı olan isimlere yönelecek.
Bu açıdan bakınca bazı ilçelerde bazı isimler öne çıkıyor. AK Parti'nin güçlü olduğu Üsküdar'da mevcut Başkan Mustafa Kara aday değil. Öne çıkan ve güçlü isim yardımcısı Hilmi Türkmen.
CHP'nin de umutlandığı Beykoz'da mevcut AK Partili Başkan Yücel Çelikbilek yeniden aday olur mu bilinmez ama aday adayları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz güçlü bir isim. Yüksel Baki ismi de konuşuluyor. CHP'de ise Sarıgül'ün ekibinden gelen ve Kemal Kılıçdaroğlu'yla da iyi ilişkisi olan Necmi Hayal güçlü görünüyor.
Sarıyer, bu seçimlerde AK Parti'nin umutlandığı yer. CHP mevcut başkan Şükrü Genç'le devam edecek görünüyor. AK Parti'de ise üç güçlü isim öne çıkıyor: Selami Uzun, Şems Çakıroğlu ve Sedat Özsoy.
Adalar'da da kıran kırana bir yarış olacak.
CHP'de mevcut başkanın değişeceği konuşuluyor. Değişmesi de kalması da AK Parti'nin şansını artırıyor. AK Parti güçlü bir isimle eski başkan Coşkun Özden'le geri dönüyor.
Şile'de AK Parti rahat ve mevcut Başkan Can Tabakoğlu ile yola devam edecek görünüyor.
Silivri'de ise AK Parti ilçe başkanı Metin Karakaş, eski başkan Hüseyin Turan ve Tahir Sert isimleri öne çıkıyor. Şans verilen isim ise Metin Karakaş.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA