Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

"Bir adım da sen at"

Türkiye toplumu yardımlaşma ve dayanışma konusunda her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yapan bir toplum. İçeride veya dışarıda, ister bir felaket anı olsun, isterse bir eğitim kampanyası aynı heyecanı görmek mümkün.
İnsanımızın bu özelliğine güvenerek bir çağrıda bulunmak istiyorum. Memleketim, Kars- Ardahan- Iğdır Sanayici işadamları Kültür ve Dayanışma Derneği (KAİSİAD) bir kampanya başlattı: "Bir adım da sen at."
Çok şey istemiyorlar, çocuklar üşümesin diye "Bot ve kaban" istiyorlar o kadar. Bu üç serhat ilimizde kışın nasıl soğuk geçtiğini iyi biliyorum. Orada yaşayan çocuklarımıza, illa oralı olmanız gerekmiyor destek olursanız gerçekten çok anlamlı bir iş yapmış olursunuz.
Ünlü kalp cerrahımız Prof. Dr. Bingür Sönmez'in onur üyesi olduğu derneğin girişimci başkanı Süreyya Cinik, yardımseverleri cumartesi akşamı yapılacak baloya davet ediyor. Özellikle bölgenin işadamlarına duyurulur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA