Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

CHP'nin Çankaya çıkmazı

CHP'nin güçlü olduğu Ankara Çankaya'da seçim alamama gibi bir sorunu yok ama aday belirleme sorunu var. Bildiğim kadarıyla 28 aday adayı neredeyse iki aydır kendi kendilerine bir yarış içinde.
Bir aday adayı şöyle diyor: "Biz birbirimizle yarışıyoruz ama dışarıdan biri de atanabilir. Böyle sistem olur mu?" Çankaya'ya dışarıdan bakanların bile kolayca gördüğü gerçek şu: Çankaya'da öne çıkan adayların sayısı 4'ü geçmiyor. Mevcut başkan Bülent Tanık, Faruk Demir, Bekir Ödemiş ve Durdu Özpolat. Mevcut başkanın halka ilişkileri sorunlu, yoğun çalışan Milletvekili Özpolat'ın ise adaylığı tartışmalı... Çünkü Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin ilçe başkanlıklarına aday olmamasını istemişti.
Geriye iki isim kalıyor: Demir ve Ödemiş... Basit bir kamuoyu yoklaması kimin halkta karşılığı olduğunu ortaya koymaz mı?
Koyar ama CHP bunu bile yapmıyor. Şimdi kulislerde Metin Feyzioğlu'nun Ankara Baro Başkanı'nı aday yaptıracağı konuşuluyor.
Gelin de çıkın işin içinden.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA