Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Sarıgül'ün CHP'de devam kararı

CHP'nin olağanüstü kurultayında ne yapacağı merak edilen etkili isimlerden biri de CHP İstanbul adayı olan Mustafa Sarıgül...
Sarıgül, tıpkı 22 Mayıs 2010 kurultayında olduğu gibi bu kez Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren bir açıklama yaptı. O açıklamanın satır aralarında ilginç tespitlere de var.
Kılıçdaroğlu'nun, büyük bir sorumluluk örneği gösterdiği, özeleştiri yapmak ve yenilenmek için olağanüstü kurultaya gittiği gibi...
Sarıgül, açıklamasında yeni parti kurulmayacağına ilişkin ipucu da veriyor: "CHP olarak 2015 seçimlerine Sayın Kılıçdaroğlu liderliğinde hazırlanmalıyız. Tam desteğimi vereceğim ve kurultay sonrası da, CHP'ye enerjimi, siyasi tecrübemi arkadaşlarımla beraber sunacağım." Sarıgül'ün bu kararını başka gerekçelere dayandıranlar olabilir ama ikinci kez vefa göstererek farklı bir siyasi tavır sergilediği da çok açık.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA