Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Baykal ve üçüncü sıradaki özel kişi

CHP'nin paralel yapıyla ilişkisinin sadece yazışmalarla sınırlı olmadığını en başta CHP'liler biliyor. Süreç ilerledikçe özellikle de seçim listeleri netleştikçe bunu daha net göreceğiz. CHP içinden farklı sesler yükselebilir.
Bu konuda eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sessizliği dikkat çekiyor. Baykal bu süreçte ilginç bir yol izliyor. Atamayla değil önseçimle milletvekili olmak istiyor. Bu enteresan bir sonuca yol açabilir. Parti yöneticilerinin hepsi atamayla milletvekili olmak isterken, geçmişte "parti içi demokrasi"yi önemsememekle suçlanan Baykal'ın önseçimden çıkıp gelmesi taşları yerinden oynatabilir. CHP'de sular seçimden sonra da durulmayacak görünüyor.
Bu arada kulislerde Baykal'ın yarışacağı Antalya listelerinde de enteresan bir durumdan söz ediliyor. Denilenlere göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu, listenin üçüncü sırasını "özel" biri, Alanya'da cemaatçi olarak bilinen bir doktor için boş bırakmış. Diğerleri ön seçimle gelecek. Herkes şimdiden üçüncü sıradaki o ismi merak ediyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA