Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Soylu'nun sürpriz ziyaretçisi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yla görüşmeden önce bakanlığın girişindeki hareketlik dikkatimi çekti. İster istemez ilgilendim. Yüz yüze gelemedik ama hareketliliğin nedeni eski İçişleri Bakanı, eski DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın Soylu'yu ziyarete gelmesiydi.
Siyaseten ilginçti çünkü iki siyasi aktör de Demokrat Parti genel başkanlığını yapmıştı. Hatta halef- selef olmaları parti içi sert bir mücadeleyle gerçekleşmişti. Yıllar sonra da olsa bir araya gelmeleri, buluşmaları siyaset açısından anlamlıydı.
Bir kutlama ziyaretiydi ama sohbete yine siyaset damgasını vurmuştu. Daha çok da dış siyaset. Bakan Soylu şöyle diyordu: "Mehmet Ağar beyle bu ilk görüşmemiz değil. Son iki yılda zaman zaman konuştuk. Devlet tecrübesi olan bir siyasetçiyi dinlemeyi her zaman önemsedim. Bu sohbetimizde de ağırlıkla Türkiye'nin yakın çevresinde olup bitenleri konuştuk. Hoş ve yararlı bir sohbetti."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA