Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

CHP’de oyun bitmez

Kaset komplosuyla ilgili savcılık soruşturmasında son viraja girildi. Büyük ihtimalle de bitişin eşiğindeyiz. Ne çıkacağını göreceğiz ama bu olayla ilgili, 11 Mayıs 2010'da yazdığım bir kulis yazısını hatırlamakta yarar var.
İlginçtir bu konu ilk patladığında Ankara'daydım. Şimdi ise istihdam yaratan bir yatırımın etkilerini izlemek için Afyon'dayım. Burada da ağırlıkla Baykal'a yönelik komplo kaseti konuşuluyor. İlk gece İstanbul'dan gelen ünlü bir tiyatro oyuncusuyla konuşurken, şaşırtıcı bir olaya tanık olduğunu söyledi. Tiyatrocu aynen şöyle diyordu:
"Bağdat Caddesi'nde Amerikan Hospital'in yanındaki Pelit Cafe'deydim. Bir an istemeden de olsa yan masada konuşulanları duydum. Biri ötekine şöyle diyordu, 'Hadi yolun açıldı, bu iş bitti artık. Genel başkan gidiyor...' Bu sözleri duyunca ister istemez dönüp baktım. Konuşan herkesin tanıdığı ünlü bir CHP'liydi. İnanamadım ama bu sözleri kulaklarımla duydum."
İstanbul Bizans, CHP ise İttihat Terakki'den geliyor. Ne onda oyun biter ne de ötekisinde...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA