Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Dinime dahleden bari Müslüman olsa!

Son dönemde CHP'de yüksek sesle konuşanların başında Manisa Milletvekili Özgür Özel geliyor. Adını ilk kez 2009 Yerel Seçimi'nde duymuştum. CHP'den Manisa Belediye Başkan adayı olmuş ama seçimi kaybetmişti. AK Parti'nin birinci, MHP'nin ikinci olduğu seçimde CHP üçüncü parti olmuştu. Önceki gün bir TV'de AK Parti'nin yeni Genel Başkan ve Başbakan adayı Binali Yıldırım'la ilgili konuştu. Yıldırım'ın İzmir adaylığını eleştirip ve şöyle dedi: "İzmir'de belediye başkanı olmadı, kaybetti. Orada kaybeden şimdi başbakan oldu."
O konuşmadan sonra çok sayıda CHP'li aradı. İzmir gibi CHP'nin kalesi bir şehirde Yıldırım'ın 6 ilçeyi kazandığını söylediler. Ve Özel'in Manisa'da seçim kaybetmekle kalmadığını CHP'ye de oy kaybettirdiği bilgisini verip eklediler: "Sen kaybeden olarak vekil olmayı nasıl içine sindirdin?"
Ne olursa olsun siyasette seviyeyi düşürmemek gerekiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA