Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Terör şehidine vefa örneği

Türkiye özellikle son birkaç yıldır çok yönlü bir terör saldırısıyla karşı karşıya... Çok sayıda insanımızı kaybettik. Önceki gün de Atatürk Havaalanı'nda yerli yabancı 40'ı aşkın insan yaşamını yitirdi. Onların arasında iki isim teröre karşı duruşta örnek oldular. Biri polisti ve mesleğinin gereğini hakkıyla yapmıştı.
Diğeri ise milli güreşçi Serkan Türk...
Genç sporcu Serkan Türk, o kanlı saldırıda yaralananları görünce koşuyor ve onlara yardım ederken teröristin saldırısıyla yaşamını yitiriyor.
İstanbul Beylikdüzü'nde Gençlik ve Spor Bakanlığı Beylikdüzü Müdürlüğü'nde çalışan genç sporcu Serkan Türk, deyim yerindeyse o bölgede 7'den 70'e herkesin sevdiği bir isimdi.
Şimdi Beylikdüzü sakinleri genç sporcunun toplumu ortaklaştıran adının yaşatılması ve teröre meydan okuyan yardımseverliğinin unutulmaması için adının bir ay sonra açılacak spor kompleksine verilmesini istiyor.
Beylikdüzü Platformu ve Beylikdüzü Vakfı'nın yürüttüğü ortak sivil kampanyaya AK Partili ve CHP'li Meclis üyeleri de destek veriyor. Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman şöyle diyor:
"Teröre inat Serkan Türk'lerin adını yaşatmalıyız."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA