Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Üç şehrin hikâyesi

Kısa da olsa doğduğum topraklardan, serhat şehirleri Kars-Ardahan-Iğdır'dan söz etmek istiyorum. Çünkü oralarda bugünlerde bir hareketlilik var ve yakın gelecekte de o illerin ortak kaderlerinde derin değişimler bekleniyor. Sadece şu ipucu yeter: O iller, Pekin'den Londra'ya uzanacak yeni Demir İpek Yolu'nun lojistik merkezleri olacak. Şimdi sırada İstanbul Beylikdüzü'nde 3-6 Kasım'da yapılacak 'Tanıtım Günleri' var.
KAİSİAD (Kars, Ardahan, Iğdır İş Adamları Ve Sanayicileri Derneği) ve diğer sivil toplum örgütleri öncülüğünde düzenlenecek etkinlikte bu üç ilin ortak hikâyesi, tarihi zenginlikleri anlatılacak. Bir anlamda serhat illeri İstanbullularla buluşacak. Etkinliğin onur konuğu da başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan. Sadece üç ilin hemşerileri değil asıl İstanbullular bekleniyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA