Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Kaz Eti Festivali

Dünyada ve bizde çok farklı festivaller yapılıyor. Yiyecekten, içeceğe, giyimden sinemaya uzanan bu festivallerin, yapıldığı illere veya bölgelere hem ekonomik hem de insani katkı sunduğu da biliniyor. Dün ikincisi yapılan o festivallerden birine katıldım; Kaz Eti Festivali...
Memleketim Kars-Ardahan-Iğdır'da yaygın yenilen Kaz, böylece İstanbul Küçükçekmece'ye taşınarak yeni bir gelenek başlatılıyor. Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan'ın da katıldığı Kaz Eti Festivali'ni, İstanbul'a kazandıranlar ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ekibi.
Festivalin gündemi de doğal olarak referandum ağırlıklıydı. Bakan Arslan, kısa konuşmasında referandumun tarihi önemine dikkat çekiyor ve vurguyu çok iyi bildiği "bürokratik oligarşi"ye yapıyordu:
"Son 15 yılda bu ülkede çok önemli şeyler yapıldı. Ama eğer vesayet odakları, bürokratik oligarşinin engelleri olmasaydı inanın biz bugün 2023 hedeflerini yakalamış, 2053'ü konuşur olurduk.
Anayasaları hep darbeciler yaptı. Bu kez, 15 Temmuz darbesini yapanlara darbe yapan bu millet 16 Nisan'da yapacak.
Bunu kimse engelleyemez."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA