Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Uşak’ta FETÖ’ye inat sürpriz buluşma

Uşak'tan ve FETÖ'cülerden söz ettiğimiz bugünlerde ilginçtir Uşaklıların gündeminde de FETÖ var. Uşak AK Parti Milletvekili Dr. Alim Tunç, Ruanda Dostluk Grubu Başkanı... Bu göreve geldikten sonra FETÖ'nün kendi çıkarı için kullandığı iki ülke ilişkisini düzeltmek için aktif rol üstlendi ve öncelikle Ruanda'da açılan FETÖ okullarının kapatılması sağladı. Sonra da Uşak- Ruanda arasında sıcak ilişkilerin gelişmesi için çalıştı. Ama en ilginci bugün Uşak'ta ağırlanacak olan Afrikalı büyükelçiler. Az buz değil Nijerya'dan Fas'a, Tanzanya'dan Cezayir'e tam 21 Afrika ülkesinin büyükelçisi Uşak'ta buluşuyor. Milletvekili Tunç şöyle diyor:
"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aktif dış politika stratejisi üzerine son yıllarda Afrika ile ülkemiz arasında ikili ilişkiler çok gelişti. Şimdi Uşak'ı ziyaret edecek olan Afrika kıtasından 21 büyükelçiye de FETÖ'nün sadece bizim için değil, kendileri için de büyük tehlike olduğunu anlatacağız."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA