Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Lütfi Kırdar'da eşsiz yardım anlayışı

Ben böyle yardımseverlik görmedim.
Örnek alınması gereken davranış modeli nedir? İşte budur!
Duydunuz mu bilmiyorum, çarşamba günü de köşemde yazmıştım bir daha yazayım; 2 Mart'ta Haiti için yardım konseri düzenleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, NTV ve Kral TV işbirliğiyle düzenlenen gecede Hadise, Gülşen, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası, Murat Boz gibi sanatçılar para almadan sahneye çıkacaklar.
İş buraya kadar ne hoş değil mi?
İşte buradan sonra sıkıntı başlıyor, çünkü organizasyonun yapılacağı mekân olarak belirlenen Lütfi Kırdar Kongre Merkezi yardımseverlikte sınır tanımıyor. Geçtiğimiz cuma gecesi organizatörlerin dünyası şaşıyor. Dışarıdan ses-ışık almayan Lütfi Kırdar yetkilileri yardım konseri için 24 bin euro ses-ışık parası talep ediyor (Rihanna konser verecek sanki).
Sonuç: yardım yardımlıktan çıkıyor tabii ki. 2 Mart'ta düzenlenecek Haiti için el ele konseri Tepebaşı'ndaki XLarge'a kaydırılıyor. Birileri üşenmez Lütfi Kırdar yetkililerine 'yardım' nedir anlatır mı acaba? Hani sevabına.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA