Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Oscar'ı verdim gitti!

Yılda bir kere, o da bu gece. Şu hayatta hiçbir şeye bağlanamadım Oscar Ödül Töreni'ne bağlandığım kadar. Okul yıllarından beri gecenin üçünde kırmızı halı geçişleriyle başlar, son ödüle kadar heyecanla izlerim.
Bu gece de kızlar bende, yine Oscar peşindeyiz. Madem öyle peşin peşin ben kendi ödüllerimi dağıtayım.
En iyi erkek oyuncu: Kesinlikle 'Crazy Heart'daki performansıyla Jeff Bridges. Şarkı söylüyor, muhteşem bir oyunculuk sergiliyor, Oscar jürisinin en sevdiği hareketler bunlar!
En iyi yardımcı erkek oyuncu: Banko 'Inglorious Basterds'daki rolüyle Christoph Waltz.
En iyi kadın oyuncu:
Gönlümün Oscar'ı 'Julie&Julia'daki Meryl Streep'e gider ama 'The Blind Side'daki Sandra Bullock gerçek Oscar'ı kucaklar.
En iyi yardımcı kadın oyuncu: Bu dalda Oscar 'Precious'la Mo'Nique'e gittigidiyor.com. Sürpriz at 'Up In The Air'le Vera Farmiga olabilir.
En iyi yönetmen: Yüzde yüz 'Avatar'la James Cameron.
En iyi film: 'Avatar'ı 'en iyi yönetmen', 'cinematography', 'editing', 'visual effects' ödülleriyle avutup bence en iyi filmi 'An Education' ya da 'The Blind Side'a verecekler. Oscar jürisi sağ gösterip sol çakmaya pek bayılır.
Bakalım bu yıl kaçta kaç tutturacağım. Hayırlısı...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA