Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Güzelliğin beş para etmez

Hülya Avşar soruyor, Gülben Ergen cevaplıyor, meraklısı ekran başında bu programı bekliyor.
Bakalım Hülya ne soracak, Gülben nasıl cevaplayacak? Kavga mı çıkacak, iltifatlar havada mı uçuşacak?
Peki ne oluyor? Hoş başlayan sohbet iğnelemelerle dikenleniyor. Hülya Avşar kafasındaki eski 'reyting' anlayışından kurtulamadığı için Gülben'i zorlamaya çalışıyor.
Eline ezme fırsatı geçmiş zannediyor herhalde... Tabii ezilen falan yok!
Sadece ortada seyirciyi güldüren hareketler var. Yıl 2010, sayın seyirciler eski taktikleri yutmuyor.
Gülben Ergen belli bir amaç için gelmiş programa, 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasını anlatacak. Tabii Hülya Avşar iki soluklanıp ona izin verirse... Gülben her "Çocuklar Gülsün Diye" dediğinde, Hülya konuyu değiştiriyor.
Program onun karışamayız tabii. Fakat bayat numaralar olmuyor ve bir dönemin en önemli yıldızı bu işe hâlâ uyanamıyor. Kendinden yediğinin farkına varamıyor.
Ve tabii Hülya Avşar'dan beklenen atak geliyor; "En güzel benim, benden başka güzel yok bu topraklarda" geyiği başlıyor. Gülben'in gözleri fal taşı gibi açılıyor, şöyle diyor; "Başarı ve güzellik sana ait bir şey değildi, sen hep öyle zannettin ya yıllarca..."
10 dakika kadar bu çok mühim 'güzellik' meselesi sürüp gidiyor. Hülya Avşar sözüm ona espri yapıyor, yıllardır aynı espri be usta!
Ben de kendi kendime ekran karşısında şöyle diyorum; "Güzelliğin artık beş para etmez, konuşunca güzel misin önce onu sor kendine."
Sonuç:
Karşılaşmadan Gülben 5-0 galip ayrılıyor.
Sonuç: Bir zamanlar arkadan gelen at, favori atı çalışkanlığıyla, azmiyle, yenilikçiliğiyle geçiveriyor.
Sonuç: Taş üstüne taş koymazsa, kendini güncellemezse insanın geçmiş başarılarının kıymeti kalmıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA