Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tanem'e 7 tavsiye

1. Artık hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; gözler üzerinde, meraklı kulaklar gölge gibi peşinde olacak.
Olsun! Şimdi ya kendi kurallarını koyacaksın ya da rüzgâr nereye giderse oraya gidip onların oyuncağı olacaksın. Karar ver!
2. Kulisli, yalanlı, entrikalı, kıskançlık dolu şov dünyasına hoş geldin! Senin gibi temiz kalpli, iyi niyetli, güzel insanlara bu dünya alışkın değildir. O yüzden bombalamalar ve iftiralar devam edebilir.
Durumla dalga geçebilmeyi bugün olmasa da en kısa zamanda öğreneceksin.
Kendine zaman ver.
3. "Neden ben? Neden benim başıma geldi?" sorusunu sorup, cevap bulamadığın için sakın kendini hırpalama.
Bu sorunun cevabı bellidir; yeni olan, güzel olan, lekesiz olan herkese çamur atmak isterler.
4. Birkaç iftira ile kendini ve ilişkini yorma! O güzel gözlerini yaşla doldurma! Bu senin başına gelen ilk olay. Zamanla umursamamayı öğreneceksin.
Fakat unutma; senden ve hayatındaki o şahane adamın aşkından daha önemli bir şey yok!
5. Kim ne derse desin, kim ne palavra sıkarsa sıksın sen kendini biliyorsun. İşte bundan sonra elindeki en değerli hazinen budur Tanem. İnadına gül Tanem.
6. Hıncalım söylediğinde dinlememiştim, kafam basmamıştı, sen beni dinle. Biliyorum ürkek bir ceylansın ama lütfen hayatını zindan etme!
Çıkan haberler, magazinin, basının an be an peşinde olması seni yaşamaktan alıkoymasın!
Evlere kapanma, korkma, sinme!
Sen bildiğin, istediğin, canının çektiği gibi yaşamaya devam et. Neşene, hayat enerjine, hayallerine ket vurma. Sonra çok pişman olursun, geçen günler geri gelmiyor, unutma.
7. Çok şanslısın, armağanlısın, bi'tanesin, sevgilinin biricik sevgilisi, arkadaşlarının gözbebeğisin, eğlenmene bak. İftira atanlar elbet cezalarını bulur.
Uzun vadede kötüler kaybeder, iyiler kazanır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA