Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İşte böyle kadınlar yüzünden...

AMK konusu bitmedi. Şimdi gazetenin hızını alamayan kadın yazarı Semra Köylü'ye edecek bir çift lafım var.
AMK'nin ismine itiraz eden Ayşe Arman'a öyle bir cevap vermiş ki işte o ve onun gibi kadınlar yüzünden belki de ülkemizde kadınların eli güçsüz.
Semra Köylü sözüm ona gazetesinin ismini savunacak ya Ayşe Arman'a ders veriyor. Nasıl verecek Ayşe Arman gibi bir gazeteciye dersini? Kaç kozu var elinde?
Bir! O da Ayşe Arman'ın dekoltesi, cinsellikle ilgili yazıları. Ayşe Arman önce adam gibi gazetecilik yapsaymış da o fotoğraflarla kadınlık üstüne ahkâm kesemezmiş de... Offff be!
Bravo Semra Hanım, vizyonunuzun hastası oldum.
Bir kadının işine ya da savunduklarına söyleyecek söz bulamadığında koş belaltından vur, ahlaktan gir, tribünlere oyna, ofsayttan gol çak öyle mi?
Son dönemde Ayşe Arman'ı sevmiyorum çünkü kalbimi kırdı ancak böyle bir yazıyı kabul etmeme imkân yok!
Asıl budur kadına hakaret, kadına şiddet. Budur hainlik.
Ayşe Arman'ın işine, gazeteciliğine, çalışkanlığına söyleyecek söz bulama, kalk kıskançlıkla mikslendiğini düşündüğüm sinirini Ayşe Arman'ın dekoltesinden, bacağından, fotoğraflarından, cinselliği özgürce kaleme alışından çıkart.
Böyle tartışma olur mu AMK!
Bu mudur fikirleri ortaya koymak? Böyle mi konuşacak iki kadın, hatta iki insan?
Çok ucuz çok.
İşte böyle kadınlar yüzünden erkeklerin çenesi açık. İşte böyle kadınlar yüzünden sırtımız sağlamda değil. İşte böyle kadınlar yüzünden bastığımız yere dikkat etmek zorundayız.
Bence Semra Köylü, Ayşe Arman'dan acilen özür dilemeli.
Kendisini kınıyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA