Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Eski sevgili kardeşliği

Olur mu olur. Biraz ilginç olur, sahte olur, hırs içinde olur, amaçlı olur, çıkar ilişkisi olur ama olur.
Aynı adamla beraber olmuş iki kadının kankalığı olur.
Yalandan olur ama olur.
Uzun süreli olmaz ama olur.
Uzun vaadede kendileri kaybeder ama olur.
Derin Mermerci ve oyuncu Berrak Tüzünataç Kaan Urgancıoğlu ile arka arkaya çıkmışlar. İlişki yaşamışlar yani. Sevgililermiş. Öyle diyor magazin medyası. Ben gözümle görmedim.
Sonra da Derin ve Berrak el ele verip gecelere akmışlar. Bir bar çıkışı aynı takside fotoğraflanmışlar.
Olayımız bu, konumuz; eski sevgililerin kardeşliği.
Ben bu muhabbeti sevmem. En son lisedeyken yapmıştım herhalde. Aklım sıra çocuğu sinir edecektim, ortadan çatlatacaktım. Günün sonunda toptan kaybettim tabii.
Yahu eski sevgilimle öpüşmüş, sevişmiş kadınla ben haydaaa eller havaya üç yüz beş yüz, votka vişne niye eğleneyim ki?
Kadının aklından o anda ne geçer ki?
Şu geçer sayın seyirciler. Ben güçlüyüm, seni takmıyorum, seninle oynadım, elimi sallasam ellisi, bak eski kız arkadaşın benim yeni kankam, kimse beni yıkamaz, bu ayrılık bana koymaz.
Ey sevgilimin eski sevgilisi kadın sana da birkaç mesajım var. Benimle kanka olduğuna göre o adamla ayrılmamızın suçunun bende değil onda olduğunu anladın herhalde. Adam salak. Bak ben ne eğlenceli, gırgır, güzel, havalı, güçlü bir kadınım. Senden bile iyiyim. O kadar iyiyim ve mükemmelim ki seninle arkadaş olmayı kafama takmıyorum, kompleks yapmıyorum.
Ya böyle işte. Yersen.
Dedim ya; eski sevgili kardeşliği olur mu olur. Olur da nasıl olur. İşte yukarda yazdığım gibi olur. En kısa zamanda o kankalık buz gibi soğur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA