Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni Hürrem oldu mu?

Valla peşin peşin söyleyeyim; biz beğensek de beğenmesek de 'oldu'. Artık uzun kızıl saçları, kocaman gözleri, cilvesi ve dişiliğiyle Meryem Uzerli favori dizimiz 'Muhteşem Yüzyıl'da yok.
Olmayacak. Dönmeyecek. Beklemek, tepinmek, ısrar etmek faydasız.
Yeni Hürrem Sultanımız yeni soyadıyla Vahide Perçin. Her ne kadar kendime "Meryemim yoksa daha da Muhteşem Yüzyıl'ı izlemem" komutunu verdiysem de geçen haftaki bölüme merakıma yenilip şöyle bir baktım. Gözucuyla canım.
Acaba Vahide Perçin nasıl bir Hürrem olacaktı.
Sosyal medya pek beğenmedi, gözler Meryem Uzerli'yi aradı ama benim fikrim şöyle.
Bir kere Vahide Perçin'e not vermek haddimize değil. Oyunculuğunu tartışmak hak değil. Kendisi nefis bir oyuncu.
Hürrem Sultan'ın zaten senaryo gereği yaşlanacağını da hesaba katarsak, yapım şirketinin tercihi gayet şık.
Ve fakat ben bugüne kadar 'Muhteşem Yüzyıl'ı Meryem Uzerli için izledim. Sokak ağzı tabiriyle; kendisinin hastasıydım. Son yıllarda şu topraklarda ve ekranlarda gördüğüm en güzel kadın o. Kadın gibi kadın. Bambaşka bir enerji.
O yüzden yeni Hürrem'e alışmam zor. Hal böyleyken diziyi iştahla izleme ihtimalim de düşük. Yani Çarşambaları 'Muhteşem Yüzyıl'a ayırdığım sürenin sonuna geldim.
Belki de televizyon yazarımız Yüksel Abi (Aytuğ) haklı. Keşke Vahide Perçin'i eylüle saklasalardı da Meryem Uzerli'yi biraz unutsaydık.
Özetle; yeni Hürrem Sultan'ın işi zor, şimdiden kolay gelsin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA