Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Raptiye güzellik ananas

Okumak lazım tabii. Okumak şart.
Mesela karşındaki insanı da okumayı bilmek önemli. Cümlelerinin altında esasen ne demek istediğini anlayabilmek iletişim açısından kıymetli.
İmza attığın kağıdın her kelimesini de okumak lazım.
Ya da ne bileyim önüne gelen bir haberi önce okumak sonra haber üzerinden yorum patlatmak lazım. Lazım yani...
Bilmeden konuşmanın golünü yememek lazım. Coşmadan önce okumak lazım.
Sahi bu neyin coşkusu?
Beklemek diye bir şey var. Hiç sevmediğim.
Sabırlı değilim, kalksın gitsin isterim.
Bir de 'hastanede beklemek' diye bir şey var. Beklemelerin babası, zirvesi, zamanın en büyük makarası. Saçmalık derecesinde gerçek ve donduran bir hal.
Beklemek ve yapıştığın her şeyden nefret etmek.
Sanırım herkesin siniri bozuk.
Topluca çocukluk, bulanıklık, sersemlik frekanslarından yayın yapıyoruz.
Esra Erol'un evlilik programında gelin adayı damat adayının oturduğu koltuğa raptiye koymuş. Bildiğiniz raptiye yani. Kırmızı. Sanırsınız ilkokul. Şimdi gelinimiz bu hareketiyle ne anlatmak istiyor?
A. sevdim mi tam severim kıskanırım seni ben B. içimdeki çocuğu kaybetmedim aşkım. C. Delinin tekiyim sakın beni seçme. D şıkkı da var ama yazmayayım şimdi.
Uyumsuzluktan sebep başlayan aşkın "Birbirimize hiç uymuyoruz" ağrısıyla bitmesi eğlenceli mi, haksızlık mı, salaklık mı bilemedim.
Bu Amerika'da yapılan araştırmalardan aklımı kaçıracağım. Son araştırma sonucu şöyle; güzellik karın doyuruyormuş sevgili okurlar. Şu şekil doyuruyormuş.
Karşımızda karşı cinsten güzel biri varsa bize çekici geldiği için iştahımızı kesiyormuş.
Tabii çok doğru bir tespit ama o güzel insanı kankaya bağlamışsan karşısında bir buçuk iskenderi öyle bir gömersin ki inanamaz. Olay güzellikte değil, heyecanda, aşkta. Aşık adam öküz gibi yer mi hiç?
Gelelim "Güzellik karın doyuruyor mu?" sorusunun cevabına. Tabii ki hayır! Asla! Gördüğünüz small beden kadınların yüzde doksan dokuzu aç.
Güzellik aç bırakıyor desinler canımızı yesinler.
Yemek demişken ananas yağ yakar, cildi güzelleştirir, saçlara tırnaklara iyi gelir, kan incelticidir, yumurta ve ananas diyeti vücuttan acil su atım operasyonları içinde bir numaradır. Arada kaynamasını istemem.
Üzülürüm.
Başka şeyleri de istemem. Mesela bazı konular derindir, kırılgandır ve onların üzerine cümle kurmak istemem. Sadece iyi olsunlar isterim. İyi ol Necat. Sen iyi ol.
Şehri bırakıp diyelim Bodrum'a yerleşmeyi düşünmeye başladığında hayatının hangi evresindesin sence? Tükenmişlik mi? Sıkılmışlık mı? Etrafındaki her şeyin saçma gelmesi evresinde mi?
Aldığımız en son habere göre kadınlar artık erkek olmadan hamile kalabilecekmiş.
Aman ne güzel. Adamlar tümden kaçacak. Çocuk yapmak için de kendilerine gerek kalmadı. İnsan kendini gereksiz hissettiği bir yerde durmaz herhalde. Sonra "Neden sevgilim yok".

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA