Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Çiftlere yasaklanması gereken 5 şey

Duydunuz mu, Hindistan'da selfie çeken çiftler tutuklanıyormuş.
Konunun özeti bu.
Okuyup anladığımız, bellediğimiz sebebi de şu; arkadaşına dokunup fotoğraf çektirmek ahlak dışı harekete giriyor, selfie de bu dokun-çek sistemin babaannesi sayılıyor. Yani hiç hoş değil, ayıp, olacak şey değil, pes. Hele çift çift selfieler, hafazanallah.
Peki ille de yasaklayacaksak çiftlere başka neleri yasaklamalıyız. Buyrun en takıldığım çift hallerinden beşine.

1.
Olur olmaz her ortamda kavga etmek: Bazı çiftlerin aşkı kavgayla, didişmeyle besleniyor herhalde.
Onlarla bara da restorana da tatile de gitmek sabır istiyor. Her an birbirlerine girip, olay çıkarabiliyorlar. Bakkala bile gitmek risk o derece. Yanındakilerin siniri bozuluyor iki saat sonra onlar hiçbir şey olmamış gibi öpüşüp koklaşmaya devam ediyorlar. Kendilerine komple karşıyız, bize de yazık.
2. 7/24 sevgilisini onaylamaktan yılmamak: Tahmin ediyorum kendileri paralel evrende falan yaşıyorlar. Dünya bir yana onların Şirinler dünyası diğer yana. Sevgilisi ne söylerse onaylayan, cümlelerinin peşinden kafasını yukarı aşağı sallayan, asla kendi fikri bulunmayan ikili deliliklere de ciddi ölçüde karşıyız tabii.
3. Yapışık gezmek: Sabahtan akşam yatana kadar asla ayrılmayan, neredeyse tuvalete bile beraber giden çiftler. Beraber spora, beraber konsere, beraber meditasyona, beraber maça falan... Görünce benim içim daralıyor vallahi. Biraz soluklanın canım.
4. Aşkım aşkım aşkım halleri: Her cümleye 'aşkım', 'balım', 'sevgilim' gibi cici sıfatlarla başlayan sevgi dolu arkadaşlar da oldukça sinir bozabiliyor.
Hele siz yalnızsanız. Nerdesin aşkım, kalbinde aşkım. Ooo yooo.
5. Bir örnek giyinmek: Hah! İşte zurna burna zırt diyor sayın seyirciler. Yani ben aşk böcüklerine de varım, yapışık da gezsinler, aşkım aşkım diye sinirlerimizi de bozsunlar ama Allah aşkına ve lütfen çiftlerin bir örnek giyinmesi yasaklansın. Bu kadar antipatik az şey olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA