Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Şakacık yapmış

Şaka her zaman komik olmuyor. Zaten o zaman da kendisi şaka olmuyor değil mi efendim.
Pazartesi akşamı 'O Ses Türkiye'yi izlerken böyle feci bir şakacığa denk geldik. Yarışmaya katılan doktor yarışmacı hiçbir jüri üyesi sesini beğenip dönmeyince şöyle dedi, diyebildi, dediğini pek sevebildi: "Siz de hasta olup hastaneye geldiğinizde ben de size dönmeyeceğim."
Aman ne komik, ne tatlı, ne zekice, ne yaratıcı. Stüdyodaki seyirciler de jüri üyeleri de donup kaldı tabii, sonrası sinirden gülmeler.
Üstelik orada daha yeni büyük bir hastalıkla mücadele etmiş, etmekte olan Özkan Uğur varken. Hani hipokrat yeminine ne oldu?
Kısasa kısas, göze göz, dişe diş dünyası her yerde değil mi?
Halbuki nasıl da sesini beğenmedikleri yarışmacılara kibar ve tatlı konuşuyor jüri üyeleri. Özellikle Gökhan Özoğuz dünyanın en güzel 'hayır' diyen adamı.
O değil de insanların hırsı, uçsuz bucaksız 'ben en iyiyim' hissiyatı, sonsuz egoları, 'benden sonra tufan' bakışları korkutuyor beni.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA