Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kafamda deli sorular

Evde sabunlar yapıp eşe dosta hediye eden Ebru Gündeş'in canı çok mu sıkılıyor? Böyle mi rahatlıyor? Yakında sabuncu açar mı?
Kadınlara selfie yakışıyor ama yurdum erkeği selfiede çok komik duruyor. Bir Murat Boz, Kıvanç Tatlıtuğ, Aras Bulut, Engin Öztürk falan değilse olmuyor, olmuyor. Selfielere doymayan erkek kısmının aklından ne geçiyor?
Konu fotoğraflardan açılmışken yeni albümü için yine değişen Çelik bu kez karşımıza çıplak kontrbas çalarken kendinden geçmiş haliyle çıktı.
Sebep, o büyük aletin arkasında kendini ürkek bir şekilde saklayan halinin anlaşılmasını istemesiymiş. E biz bişey anlayamadık. Sebep? Neden?
Niçin? Ne kafası?
Hayatını bırakın kalçası bile normal olmayan Kim Kardashian. Dünyanın en ünlü tv şovlarından birine imza atan, her üyesi ayrı uçuk ailesi için; "Biz gayet normal bir aileyiz" tadında açıklamalar yapmış. Onlar normalse biz neyiz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA