Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ne gıcık bu ünlüler yahu

Gazetelerin magazin eklerini elinize alın, aldınız mı? Şimdi yolda yürürken, bir yerden çıkarken, bir mekanda yemek yerken vesaire fotoğrafları çekilmiş ünlülerin haberlerini okuyun.
Üç fotoğrafın ikisinin altındaki yazılar şu tatta; "Çekmeyin dedi", "Gazetecileri görünce hızlı adımlarla uzaklaştı", "Lütfen çekmeyin", "Fotoğraflarının çekildiğini farkedince sinirlendi", "Beni rahat bırakın dedi".
İyi de şimdi bu haber mi? Haberse de güzel mi, eğlenceli mi? Yani sürekli yaz yaz aynı şeyleri içinize fenalık gelmedi mi?
Okur olarak bu durumdan biz şunu anlıyoruz; ünlüler kaçıyor, magazin muhabirleri kovalıyor (ki bu olağan), ünlüler sinirleniyor, surat asıyor, magazin ekleri de bıkmadan usanmadan bunu yazıyor. Ne gıcık bu ünlüler yahu?
Ya da şöyle diyelim; yok mudur fotoğraf altına yazacak başka üç cümle yahu?
Ünlünün pozu, yürüyüşü, hali üzerinden geyik yapın, şakalar uçuşturun, iki ünlü fotoğrafını karşılaştırın, zekice bir soru sorun gündemi patlatın. Biraz yabancı magazin dergilerini karıştırın ilham toplayın. Yani yeter ki şu aynılığı kırın.
Valla çok sıkıcı. Billa çok keyifsiz. Çekmeye de yazmaya da sayfaya koymaya da okumaya da değmez.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA