Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kural 1: Kadının kafasını karıştır

Tamam! Bizi güldüren erkeklere bayılıyoruz ama o zaten herkesin bildiği, anlaştığı bir konu. Peki bir kadının aklını almak, 7/24 size bağlamasını, kafasında deli sorular olmasını istiyorsanız birinci kural ne?
Tabii ki de; 'kadının kafasını karıştırmak'.
Peki bunu nasıl yapacaksınız? Bu kıyağımı unutmamak ve unutturmamak kaydıyla açıklıyorum.
Formülümüz Cem Yılmaz'ın tabiriyle; little little into the middle. Kadına tek bir erkeği değil, birkaç erkeği aynı anda vereceksin. Hem centilmen hem maço, hem sadık hem ele avuca sığmaz, hem bilgecan hem çocuk.
Mesela bir gün caz müzikler eşliğinde ona şampanya ikram ederken, ertesi hafta gecenin üçünde elinde rakı kadehi fondo İbo şarkıları video çekip atacaksın.
Baba olmak istediğinin altını çizdiğinin ertesi günü arkadaşlarla otururken "Bekarlık sultanlıktır aslanım" tonunda konuşmalar çekeceksin. Tam o esnada yan masadaki çocuğu kucağına alıp oynayacaksın.
Kadını en yakın arkadaşlarınla tanıştırıp bütün gece övgüler yağdıracak, ertesi hafta sonu erkek erkeğe tatile gideceksin.
Onu yemeğe çıkarırken arabanın kapısını açıp, bütün gece gözlerinin içine bakacaksın. Asla sululuk yapmadığın gecenin dönüşünde eve girene kadar kapıda bekleyeceksin, ardından iki gün aramayacaksın. Sonra bir sabah şarkılar ve tüm sempatikliğin, fırlamalığınla "Günaydııın" mesajı atacaksın (kadınlar 'günaydın' mesajlarına hiç dayanamaz)
Bak yemin ediyorum kadın kısmı bu muameleye delirir. Kankalarını toplar toplar seni masaya yatırır, sabahlara kadar düşünür çözüm bulamaz.
Üstüne düş hoop kaybol. Kaybol, küt karşısına çık iltifatlar yağdır, şirinlikler yap. Biraz İtalyan mutfağı, peşine çiğ köfte, biraz Bodrum ardından Kaz Dağları'nda doğa tatili. Dünyadaki tek kadın oymuş gibi yapıp toz ol.
Üç beş haftaya hipnotize olmazsa, her baktığı yerde seni görmezse, adını sayıklamazsa, hızını alamayıp kendini falcılara atmazsa başka bi'şey bilmiyorum.
Aşık kadının kafası karışık olur, yapacak bi'şey yok, konu aşka gelince yüzde bin kafamız yok, doğamız böyle.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA