Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kerem Bürsin ya da Bursin ya da...

Bazı oyuncuların, şarkıcıların fanları bkz: 1. Aman Allah'ım 2. İmdat, 3. Sosyal medya çetesi.
Sosyal medyada dikkatimi çeken 'Top 5 Ölürüm Yoluna' ünlü fanlarını yazarsak.
1. Tuba Büyüküstün
2. Kerem Bürsin
3. Demet Akalın
4. Beren Saat
5. Murat Boz Demet Akalın,
Beren Saat ve Murat Boz'unkiler çok şeker, asla saldırgan değiller, mantıklı yaklaşabiliyorlar, konuyu uzatmıyorlar, sağdan soldan araştırıyorlar ama Tuba Büyüküstün ve Kerem Bürsin'in fanlarını tutabilene aşk olsun.
Bir kere asla dinlemiyorlar ve unutmuyorlar, kinciler kinci. Çıldırmaları için cümle içinde Tuba ve Kerem'in isimlerinin geçmesi yetiyor. Onlardan başka kimsenin "Tuba", "Kerem" deme hakkı yok.
Tuba veya Kerem'i eleştirmene zaten imkân yok, günlerce, aylarca ve yılmadan seni topa tutuyorlar. Tam bitti derken küllerinden doğuyorlar.
Ki ben Tuba'ya da Kerem'e de bayılıyorum yani. Bundan birkaç hafta önce gazetede Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın sevgili olduklarını okuyunca "Aman da ne kadar güzel bir çift olmuşlar, nasıl da yakışmışlar" diye tweet attım.
Ah ellerim kırılsaydı. Efendim bir kere Kerem Bursin değil Bürsin'miş. Ben kimmişim ki Bursin yazmışım, ben kendimi ne zannediyormuşum. Dedim "Valla Ayşe, Kerem Bürsin de sen kimsin ya? Allah seni bürdüğü gibi etsin, bu böyle gitmez, kendine çekidüzen ver artık."
Sonra "Serenay ve Kerem beraber değil, sana ne, uydurma dedikoducu kadın" gibisine hakaretlere maruz kaldım.
Ve dün sabah yine gazetede Kerem- Serenay ikilisinin Edremit Kocaseyit Havalimanı'nda hayranları tarafından çekilen fotoğrafını görünce üç kere "Oley" çektim. Aha işte! Gördünüz mü? Şu ablanızın kalbini kırdığınızla kaldınız. Değdi mi ha, değdi mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA