Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hani benim Berenim?

Tamam! Genel izleyici olarak 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'den beklentimiz büyüktü.
Tamam! Biliyoruz, bir Meryem Uzerli kolay yetişmiyor.
Tamam! 'Muhteşem Yüzyıl'daki efsane kadroyu yakalamak zor.
Çok şükür empatisi yüksek insanlarız, hepsini anlıyoruz.
'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in büyük ve titizlikle yürütülen prodüksiyonunu ayakta alkışlıyoruz. Müzikleri, çekimleri, tekniği, kostümleri, sanat yönetmenliği ile dizi tarihimizin en iyisi.
En iyisi de... bu müthiş dizinin oyuncu kadrosunu sırtlayan bir yıldızı henüz yok. Genç Kösem, Anastasia kızımız tatlı ekşi bir surattan öteye gidemiyor mesela. (Safiye Sultan Hülya Avşar kusura bakmasın, artık gözümüzde o kadar Hülya Avşar ki rolü geçmiyor, geçemiyor)
Hem bilirsiniz bizde öyle; şarkıların sözüne, dizilerin başrolüne bakarız, onlarla bağlanırız.
İstedikleri kadar prodüksiyonun kralını yapsınlar, kalbimi çalan, kendimi yerine koyduğum ya da onunla empatinin zirvesine çıktığım bir kahraman yoksa her hafta aynı gün, aynı saatte beni ekran başına oturtamazlar.
Alın Meryem Uzerli. Gördüğümüz ilk anda kadına aşık olduk hepimiz değil mi? Neyse, perşembe akşamı 4. Bölümü yayınlanacak 'Kösem'in. Ben büyük ihtimalle 7. Bölümde dizinin kadrosuna girecek Beren Saat'e kadar bu diziyi es geçerim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA