Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Serkan Kaya, Mithat, Beyaz... Kim haklı?

Kim kime kızıyor, kim neden köpürüyor belli değil. Öyle gerginiz, alınganız, kendimizi bilmez diyarlardayız ki patlayacak, öfkelenecek, suçlayacak yer arıyoruz.
Sen, sen, sen! Hepsi senin yüzünden! Suçlusun! Ayağa kalk! Geç tek ayak üzerinde dur!
Geçen haftaki Beyaz Show yine olay olunca (insanın 'olay' tuşuna bir kere basılmaya görsün, çorap söküğü gibi olay! Olay! Olay!), üşenmedim açtım YouTube'dan izledim.
Efendim konuklar Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği yakışıklılar ötesi, yakışıklılıkta bir dünya markası Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir ve Mithat Can'ın oynadığı 'Her Şey Aşktan' filmi oyuncuları ve yeni arabesk yıldızımız Serkan Kaya.
Önce yayın sırasında yapımcı Özcan Deniz Twitter üzerinden isyaaaanlara başlamış, Beyaz'ı filmi izlemediği, dersine çalışmadığı, oyunculara konuşma fırsatı vermediği için suçlamış. Aynı şekilde sosyal medyada Şükrü Özyıldız hayranları, Serkan Kaya hayranlarıyla kapışmış. Program 'Serkan Kaya Show'a dönmüş.
Hmmm...
Ve dün Serkan Kaya program sırasında yanında oturan Mithat Can Özer'in oturuş biçimini ayıpladığını, kendisine saygısızlık yapıldığını, oyuncu üçlünün arabesk şarkıcısı diye kendisiyle dalga geçtiklerini söylemiş.
Şimdiiii... Programı izledikten sonra ben de diyorum ki.
* Ne yalan söyleyeyim ben de Serkan Kaya'yı ilk kez dinledim (ağalar bu bir suç mudur? ). Ve bayıldım, müthiş bir ses. Çok sempatik bir insan. Beyaz'ın tam da isteyeceği bir konuk. Ses var, sohbet var, gırgır var.
* Mithat Can'ın oturuşuna gelince; son derece saygılı bir adam olduğunu da bildiğimden, tamamen rahatlığında öyle oturduğunu düşünüyorum. Evet! "Ekranda ayak altı gösterilmez" denirdi, evet! "Ekranda yemek yenmez" denirdi, evet! "Ekranda bacakları yaya yaya oturulmaz" denirdi. Biz böyle büyüdük de o katı kurallar eski nesil içindi. Dünya starı Jennifer Lawrence daha geçen haftalarda çıktığı Jimmy Fallon'da ayağını altına alıp oturdu mesela. Bu mudur ölçü yani? Bunlara mı takılıyoruz? 'Ayııplara', eski adetlere takılacaksak o zaman her haltın göze sokulduğu Instagram kapansın mesela. Ben Mithat'ın oturmasında hiçbir terbiyesizlik göremedim doğrusu.
* Beyaz'ın 'Her şey Aşktan' ekibine soru sormadığını söyleyenlere de şunu diyeceğim. Sordu! Fakat kısa cevaplar aldı. Ne yapsaydı? Oyuncularımız genelde o kadar gergin ve tedirginler ki insanın izlerken canı sıkılıyor. Beyaz da şovunu en iyi şekilde yapmak zorunda. Kimde malzeme varsa ona yönelecek elbet.
* Ha Beyaz'ın hiç mi suçu yok? Olabilir. Konuya daha iyi çalışabilirdi, oyuncularla daha önceden bir araya gelip onlarla filmi de içeren eğlenceli diyaloglar hazırlayabilirdi.
Yani bu tam anlamıyla haklısın, haklı, bence sen de haklısın durumu.
Daha önce de yazdım, yine yazıyorum. Oyuncularımız biraz rahatlamayı, gerçek davranmayı, eğlenmekten korkmamayı öğrenmeliler. Şov programı eğlencedir, samimiyettir.
Bu arada Serkan Kaya'ya da demek isterim ki; yapma böyle şeyleri mesele kardeş. Sen kendini bil, kendin gibi devam et.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA