Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Futbolseverler koşuuun!

Bu aralar kısmetim futboldan yana açıldı. Önce SABAH ekibi olarak Beşiktaş'ın bugün açılacak olan Vodafone Arena Stadı'nı gezdik. Hayran kaldık, "Hangi takımı tutarsak tutalım futbolumuza bir armağandır" dedik ayakta alkışladık (Cuma günü SABAH Spor'da yazdık).
Sonra da yolum Zorlu Center'ın PSM'sine düştü. Bu kez karşımda 'World Football Collection'ın en değerli parçalarının sunulduğu dünyanın en kapsamlı futbol sergisi 'GOAL' vardı. Yazması kolay tam; 300 bin parça, 600 obje. Futbolla canciğer olmasanız bile, gezerken çok keyif alıp bilgileneceğiz, eğlenceli bir sergi. Pele, Johan Cruyff, Arjen Robben, Maradona, Van Basten, Zidane, Messi, İbrahimoviç gibi farklı jenerasyonlardan ikon futbol yıldızlarının formasından kramponuna, kaleci eldiveninden kazandıkları ödül ve kupalara kadar neler yok ki.
Barcelona'dan Milan'a, Manchester United'dan Bayern Münih'e dünya futboluna önderlik eden takımlar huzurunuzda. Sadece onlar değil elbet; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın tarihi formaları, futbol tarihinin ilk topu, ilk kupaları...
Girer girmez elinize bir tablet veriyorlar. Sergiyi tabletle gezerken, konulara tıklayıp, oyuncular, takımlar ve maçlarla ilgili bilgileri okuyup, videoları da izleyebiliyorsunuz. Ha bir de sergi sonunda Şampiyonlar Ligi Kupası'nın orijinal kopyasıyla fotoğraf çektirip, dünya yıldızlarından oluşturduğunuz takımlarla arkadaşınızla maç yapabiliyorsunuz.
Öğrencilere 15 TL, yetişkinlere 30 TL. 5 Haziran'a kadar açık. Çoluk çocuk gidilecek, güzel bir sergi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA