Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Balyoz haftası

SABAH'TAN MEKTUP

Son yılların en yorucu haftasını geride bıraktık. Yorucu ama bir o kadar da heyecanlı.
"Balyoz Planı" operasyonunun damgasını vurduğu bu haftada her gün en az üç gazete yaptık. Her gün en az dört kez manşet değiştirdik.
Turkuvaz Haber Ajansı'ndan Haber Merkezi'ne, Ankara Bürosu'na kadar SABAH'ın tüm haber birimleri operasyonun kodlarını çözmek için gecenin çok ileri saatlerine kadar çırpındılar.
Gazeteyi hazırlayan Yazı İşleri'nin de gecesi gündüzüne karıştı. Gece yazıişleri ekibimiz ise hafta boyunca gün ağarmadan paydos etmedi.
Kamuoyu "Balyoz Planı" operasyonundaki en son, en taze gelişmeleri SABAH'tan izledi. TV kanalları her gün uzun uzadıya SABAH'ın manşetlerini tartıştırdı, yorumlattı.
Ve cuma günü Veli Sarıboğa kardeşimin imzasını taşıyan özeller özeli haberimizle "Şah" dedik: "Balyoz Eylem Planı belgelerini inceleyen Birinci Ordu Komutanlığı Askeri Savcılığı bilirkişi raporunda 'Belgeler orijinal ve darbe planıdır' tespiti yaptı."
Meslektaşlarımızın ifadesiyle, Balyoz Planı'yla ilgili "Ezberleri bozan" bir manşetti bu.
Sadece ezberleri bozmakla kalmayan, taşların yerine oturmasını sağlayan bir manşet.
Habercilikteki farkımızı bir kez daha ortaya koymamızı sağlayan SABAH ekibiyle, tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Onlarla çalışmak hem ayrıcalık, hem de müthiş bir keyif...
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA