Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Mesajlar

SABAH'TAN MEKTUP

Gerçi her gün okurlarımız epey e-mail atıyorlar ama SABAH'ın 25'inci yaş günü dolayısıyla gönderilen ve hâlâ da gelmeye devam edilen kutlama mesajlarına ayrı bir önem verdim.
Çünkü günlük e-mail'ler genellikle gazetemizin o günüyle ilgili oluyor: Yazarlarımıza, haberlerimize ilişkin övgüler, eleştiriler... 25'inci yıl mesajları ise, SABAH'ın çeyrek yüzyıllık hayatını özetlediği, gazetemizin okurların gözündeki yeriyle, algısıyla, yargısıyla ve çizgisiyle ilgili somut bir fikir verdiği için özel olarak değerlendirmeyi hak ediyor.
İşte o mesajlardaki SABAH:
"Objektif ve başarılı gazeteciliğinizin devamı dileğiyle..."
"Doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla Türkiye'nin güvenine layık olan SABAH..."
"Kurulduğu günden beri Türk basınında birçok ilk'e imza atarak yeni bir renk, yeni bir ses getiren, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla basın dünyasının saygın kuruluşları arasında yerini bulan SABAH..."
"Nitelikli haberciliğiyle Türk basınında önemli bir yeri olan SABAH..."
"Kuruluşuyla Türk basınında yeni bir çığır açan ve önemli kilometre taşlarından biri haline gelen SABAH..."
"Objektif ve hızlı haberciliği, yorumlarındaki kalitesi ve çeşitliliğiyle medyamızın önemli kurumlarından biri olan SABAH..."
"25 yıldır süregelen ilkeli, dürüst ve ödün vermeyen habercilik anlayışıyla SABAH..."
"Bağımsız, objektif habercilik ve özgür yorum anlayışından taviz vermeden bugünlere gelen SABAH..."
"İlkeli habercilik yanında özgür ve demokratik yorum anlayışıyla SABAH..."
"Demokrasinin gelişmesine ve kökleşmesine katkı sağlanması konusunda 25 yıldır aldığı sorumluluğu hakkıyla yerine getiren SABAH..."
"Yenilikçi, dinamik, cesur ve tarafsız yayın anlayışıyla, Türk medyasının öncü ve lider yayın organları arasında tartışmasız bir rolü olan SABAH..."
"Kurulduğu günden beri bağımsız ve objektif habercilik yaparak evrensel basın ilkelerinin Türkiye'deki temsilcilerinden biri olan SABAH..."
"Doğru, güvenilir ve objektif bir yayın çizgisi sürdüren SABAH..."
Bu mesajlara daha onlarcasını ekleyebilirim. Ama önemli olan mesajların sayısı değil, hemen hepsinde SABAH'ın nitelikleri konusunda bir görüş birliğinin olması. Tüm mesajlarda SABAH aynı sözcüklerle tanımlanıyor: "Objektif, ilkeli, dürüst, bağımsız, özgür, demokrat, yenilikçi..."
Zaten bu niteliklerimiz ve ilkelerimiz SABAH'ı Türkiye'nin en önemli ve en güvenilir markalarından biri yaptı. Hiç kuşkunuz olmasın, bundan sonra da SABAH bu nitelikleriyle ve bu ilkeleriyle yürüyecek. Hayır, koşacak.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta ve daha nice yaş günümüzde buluşmak dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA