Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Manşetlerimiz

1 Ekim Cuma gecesi Ankara Temsilcimiz Okan Müderrisoğlu aradı. TBMM'nin yeni yasama yılına başlaması dolayısıyla Başkan Mehmet Ali Şahin'in verdiği resepsiyondan yeni ayrılmıştı.
"Ağabey" dedi, "Son zamanların en zevkli akşamını geçirdim..."
"Hayrola" diye sordum.
Bir kahkaha atarak yanıtladı: "Davette kiminle selamlaşsam, SABAH'ı tebrik etti, göklere çıkardı. Siyasetçisi, meslektaşlarımız, yargı temsilcileri, protokolden diğer zevat..."
Eh, bir soru daha farz oldu; açmak için: "Niye tebrik ettiler seni..."
Okan'dan keyifli bir kahkaha daha: "Özellikle son 10 gündeki manşetlerimiz için... Salonda göğsümü kabartarak dolaşmamı görmeni isterdim..."
Ankara Temsilcimiz'e güzel bir gece geçirttiğim için ben de mutlu oldum.
Sözünü ettiği son 10 gündeki manşetler, Merkez-Ankara-Güneydoğu sinerjisinin son derece parlak ürünleriydi.
Bir gün İstanbul'daki arkadaşlarımızdan geldi manşet, ertesi gün onların yaktığı ateşi besleyen Ankara'dan, bir sonraki gün Diyarbakır'dan, Hakkâri'den, Van'dan...
SABAH bu haftaya da muhteşem bir manşetle başlıyor: rahmetli Orgeneral Eşref Bitlis'in rahmetli Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a sır mektubu.
Ankara'daki Haber Müdürümüz Mutlu Çölgeçen dün sabah haberini anlatırken heyecandan nefes nefeseydi: "Ağabey, Ankara Cumhuriyet Savcısı'nın hem Özal'ın, hem de Bitlis'in ölümleriyle ilgili yeni iddialar için soruşturma açması, üstelik ikisi için aynı gün girişimde bulunması, inan laf olsun diye değil. Dosyada çok ciddi bilgiler yer alıyor."
Mutlu'nun haberinin devamı var. Onu da yarın yayınlayacağız. Bir yenilik yaptım, bugünkü manşetin altına yarınki bölümle ilgili anons koydum.
Hareketli, cümbüşlü bir hafta bizi bekliyor. İzlemeye devam edin.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA