Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Dinamizm bu

SABAH'TAN MEKTUP

Haftaya bayağı keyifli giriyorum. Çünkü SABAH yine sürmanşetiyle, manşetiyle gündeme damgasını vuracak.
Sevgili Yahya Bostan'ın adeta iğneyle kuyu kazarcasına günlerce didikleyerek ulaştığı bilgileri duyurduğumuz "Berlin'de uyudu Paris'te uyandı" sürmanşetimiz, Fransa başkentindeki "Üç PKK'lı kadının infazı"nı örten perdeyi aralıyor.
Aynı şekilde, Başbakan Erdoğan'ın küllerinden doğan "Yeni Türkiye" dergisinin "Yeni Anayasa"yı konu alan ilk sayısına yazdığı makale de herhalde gerek siyasi, gerekse hukuki çevrelerde epey yankılanacak. Değerli yazarımız Hasan Celal Güzel'in başını çektiği "Yeni Türkiye" sivil toplum örgütü ile aynı adı taşıyan dergiye başarılar diliyorum. Ve unutmadan ekliyorum: Derginin yeni dönemdeki ilk sayısı bugün kitapçılarda olacak. Yani, SABAH, derginin piyasaya verildiği gün Başbakan Erdoğan'ın özel olarak kaleme aldığı yazısını yayınlamış oluyor.

***
Tabii bir de yürüyen işlerimiz var.
Örneğin, sevgili Nur Batur'un Süha Arafat'la uzun söyleşisi devam ediyor. Dizimizin sadece Türkiye'de değil, Arap âleminde de ses getirdiğini belirteyim.
Aynı şekilde, İstanbul'un en güvensiz, daha doğrusu en tehlikeli bölgesi haline gelen Tarihi Yarımada'yı çevreleyen surlarla ilgili araştırmamız da okurlarımızca çok beğenildi.
Ve son bir not: Yeni sürprizlerimiz yolda. Bir aksilik olmazsa, bu hafta içinde müthiş bir yazı dizisini daha sunacağım.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA